Σεισμοσ Στην Κρητη : Άγιος Βαλεντίνος: Με πίτα γύρο-ανθοδέσμη 8,5 κιλών - Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της .

Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Κρήτη: Επεισοδιακή σύλληψη για κυνήγι λαγού
Κρήτη: Επεισοδιακή σύλληψη για κυνήγι λαγού from www.newsit.gr
Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της . Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της . Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη.

Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Άγιος Î'αλεντίνος: Με πίτα γύρο-ανθοδέσμη 8,5 κιλών
Άγιος Î'αλεντίνος: Με πίτα γύρο-ανθοδέσμη 8,5 κιλών from media.enikos.gr
Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, .

Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 .

27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο Ηράκλειο - Flashnews.gr
Σεισμική δόνηση καταγράφηκε στο Ηράκλειο - Flashnews.gr from flashnews.gr
Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη.

Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι .

Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Ισχυρός μετασεισμός 5,3 ρίχτερ σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στην κρήτη. Πανικόβλητοι οι ένοικοι σπιτιών στο ηράκλειο, . Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της . 27 σεπτεμβρίου 2021 / 22:20 . Δεν αποκλείονται μετασεισμοί έως και 5,5 ρίχτερ στην κρήτη λέει ο παπαζάχος. Ζημιές στην περιοχή του αρκαλοχωρίου προκάλεσε ο σεισμός των 5,8 ρίχτερ που σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στην κρήτη. Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου.

Σεισμοσ Στην Κρητη : Άγιος Î'αλεντίνος: Με πίτα γύρο-ανθοδέσμη 8,5 κιλών - Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε λίγο μετά τις 9:15 το πρωΐ της .. Το 112 απέστειλε μήνυμα στους κατοίκους του ηρακλείου. Μεγάλη αναστάτωση αλλά και κάποιες ζημιές στο αρκαλοχώρι προκάλεσε ο ισχυρός σεισμός των 5,8 ρίχτερ που χτύπησε το ηράκλειο. Ο σεισμός στην κρήτη εκδηλώνεται και οι εικόνες που εκτυλίσσονται κόβουν την ανάσα. Ένας νεκρός και έντεκα τραυματίες από τα φονικά ρίχτερ που χτύπησαν το πρωί το αρκαλοχώρι . Διαβάστε όλα τα σχετικά άρθρα.